Contact

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?


Wil je een afspraak maken of meer info over onze diensten? Graag  een mailtje op karine@hetKiesbureau.be

Volgende veiligheidsmaatregelen gelden momenteel in onze praktijk ter preventie van het coronavirus: we hebben een plexischerm voorzien en zorgen voor ontsmetting en ventilatie van de ruimte. Graag een mondmasker dragen in huis tot we elk op onze plaats zitten, daarna kunnen de maskers af. Bij ziekte blijf je best thuis en verwittig je me zo snel mogelijk per sms. We kunnen het gesprek dan online houden via een beveiligde verbinding. Mocht je omwille van je eigen gezondheid of de grote afstand het gesprek graag online houden, dan kan dat altijd. We sturen je dan tijdig de nodige info door om het videobellen vlot te laten verlopen. 

Tijdens gesprekken of trainingen ben ik telefonisch niet bereikbaar. Moet je onverwacht je afspraak op de dag zelf afzeggen, dan ontvang ik graag een smsje ter verwittiging.

0486/47 34 13

Facebook Het Kiesbureau

Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

BTW BE 0542 589 789

Het Kiesbureau is gevestigd op de 2de verdieping van BlinkOut, een prachtige plek in hartje Gent waar rust, stilte en schoonheid uitnodigen om samen te ondernemen.

Fietsenstalling vind je 100m verder op het pleintje.  Tram 2 & 4 stoppen voor de deur, het centrale busstation zit vlakbij op het Zuid. Parkeren kan op 5 minuten wandelen in parking Gent Zuid of Reep.

BewarenBewaren

BewarenBewaren