The Artist’s Way

In 12 weken naar meer helderheid, creativiteit en besluitvaardigheid

Ben je ergens onderweg kwijtgeraakt waar je zelf heen wilde? Wil je meer focus in het realiseren van je dromen? Wil je vrolijker en ondernemender in het leven staan? Ga dan creatief aan de slag met de keuzes waar jij voor staat in het traject The Artist’s Way.

The Artist’s Way is een programma van 12 weken om je creativiteit te hervinden en blokkades op te ruimen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Julia Cameron. Je komt terug in contact met je eigen verlangens, maakt komaf met hinderlijke gewoontes die jou belemmeren en je ontwikkelt de veerkracht en energie om je eigen keuzes te maken.

De basisinstrumenten zijn eenvoudig: je schrijft elke dag ochtendpagina’s, drie handgeschreven pagina’s waarin je je hoofd leegmaakt en piekergedachten wegschrijft, en je gaat wekelijks een moment alleen met jezelf op stap. Elke week krijg je (schrijf)opdrachten waarin je onderzoekt wat jouw drijfveren zijn en welke saboteurs je tegenhouden, je leert zelfkritiek te doorbreken en je gaat je dromen ernstig nemen.

We komen om de 2 weken samen met een kleine groep (5 tot max. 12 deelnemers) om de opdrachten te bespreken en creatief aan de slag te gaan met collage, tekenen, schrijven, … De oefeningen zijn niet bedoeld als therapie. Ze ondersteunen je persoonlijk proces om vrijer om te gaan met je eigen verlangens en te kiezen voor wat je echt wilt in je leven.

Data voorjaar 2019
Op woensdagvoormiddag van 9u30 tot 12u van februari tot mei 2019.
Data: 13/2, 27/2, 13/3, 27/3, 10/4, 24/4, 8/5

Kennismaking
Kom ervaren wat The Artist’s Way voor jou kan betekenen. We doen een eerste schrijfoefening en maken een collage die je goesting prikkelt om (weer) zelf aan de slag te gaan. Je betaalt 20€ voor deze sessie, die in mindering wordt gebracht wanneer je inschrijft voor het hele traject.
–  Woensdag 16 januari 2019 van 9u30 tot 11u30
–  Dinsdag 29 januari 2019 van 19u30 tot 21u30

Reserveer tijdig je plek bij karine@hetkiesbureau.be

Locatie
The Artist’s Way gaat door op de 2de verdieping van BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Prijs
480€ voor 7 sessies, alle lesmateriaal, koffie & thee en BTW inbegrepen. Het boek van Julia Cameron kan je lenen in de bibliotheek of zelf aankopen, maar je krijgt ook alle opdrachten mee tijdens de bijeenkomsten

Inschrijven doe je met een mailtje naar karine@hetkiesbureau.be met als mededeling ‘The Artist’s Way’.

Wil je meer info? Passen deze data je niet of wil je liever het traject individueel doen? Neem contact op en we bespreken wat best past voor jou