The Artist’s Way

In 12 weken naar meer helderheid, creativiteit en besluitvaardigheid

Ben je ergens onderweg kwijtgeraakt waar je zelf heen wilde? Wil je meer focus in het realiseren van je dromen? Wil je vrolijker en ondernemender in het leven staan? Ga dan creatief aan de slag met de keuzes waar jij voor staat in het traject The Artist’s Way.

The Artist’s Way is een programma van 12 weken om je creativiteit te hervinden en blokkades op te ruimen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Julia Cameron. Je komt terug in contact met je eigen verlangens, maakt komaf met hinderlijke gewoontes die jou belemmeren en je ontwikkelt de veerkracht en energie om je eigen keuzes te maken.

De basisinstrumenten zijn eenvoudig: je schrijft elke dag ochtendpagina’s, drie handgeschreven pagina’s waarin je je hoofd leegmaakt en piekergedachten wegschrijft, en je gaat wekelijks een moment alleen met jezelf op stap. Elke week krijg je (schrijf)opdrachten waarin je onderzoekt wat jouw drijfveren zijn en welke saboteurs je tegenhouden, je leert zelfkritiek te doorbreken en je gaat je dromen ernstig nemen.

We komen wekelijks samen met een kleine groep (4-8 mensen) om de opdrachten te bespreken en creatief aan de slag te gaan met collage, klei, schilderen, schrijven, … De oefeningen zijn niet bedoeld als therapie. Ze ondersteunen je persoonlijk proces om vrijer om te gaan met je eigen verlangens en te kiezen voor wat je echt wilt in je leven.

Data najaar 2018
Op donderdagavond van 19u tot 22u van 4 oktober t/m 20 december 2018.
Bij voldoende vraag kan ook een groep ingericht worden op woensdagvoormiddag.

Kennismaking

Kom ervaren wat The Artist’s Way voor jou kan betekenen. We doen een eerste schrijfoefening en maken een collage die je goesting prikkelt om (weer) zelf aan de slag te gaan. Je betaalt 20€ voor deze avond, die in mindering wordt gebracht wanneer je inschrijft voor het hele traject.
–  Vrijdag 22 juni 2018 van 19u30 tot 21u30
–  Vrijdag 14 september 2018 van 19u30 tot 21u30

Ook tijdens de Gentse Feesten kan je komen proeven van The Artist’s Way! We doen een eerste schrijfoefening en een kunstzinnige opdracht. Je betaalt 15€ voor deze mini-workshop, die in mindering wordt gebracht wanneer je inschrijft voor het hele traject.
–  Maandag 16 juli van 17u tot 18u30
–  Donderdag 19 juli van 17u tot 18u30

Reserveer tijdig je plek bij karine@hetkiesbureau.be

Locatie
The Artist’s Way gaat door in het BlinkHuis, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Prijs
590€ voor 12 sessies, alle lesmateriaal, koffie & thee en BTW inbegrepen. Het boek van Julia Cameron kan je lenen in de bibliotheek of zelf aankopen, maar je krijgt ook alle opdrachten mee tijdens de bijeenkomsten

Inschrijven doe je met een mailtje naar karine@hetkiesbureau.be

Wil je meer info? Passen deze data je niet of wil je liever het traject individueel doen? Neem contact op en we bespreken wat best past voor jou